Horen

 

toestellenEen hoortoestelaanpassing is maatwerk en kost tijd. Deze tijd nemen wij voor u. Uiteraard is bij ons de hoortest gratis en kunt u uw hoortoestellen vrijblijvend uitproberen.

 

Wij werken samen met alle ziektekostenverzekeraars waardoor wij de declaratie voor u kunnen regelen. Dit scheelt u een hoop werk. Tevens zijn wij niet merkgebonden zodat we u allerlei verschillende merken hoortoestellen kunnen aanbieden.


Doordat we StAr-geregistreerd zijn en aangesloten bij Hoorprofs is ons kwaliteitsniveau erg hoog. Wij voldoen aan de hoge eisen die deze verenigingen stellen en werken met de meest geavanceerde meetapparatuur.  Ook zijn we lid van de Nederlandse Vereniging Voor Slechthorenden.

 

In het kader van onze geavanceerde meetapparatuur hebben we een geluidscabine. Hierdoor kunnen wij een nog nauwkeurigere meting van het gehoorverlies maken. In deze cabine zijn de omgevingsgeluiden tot een minimum beperkt. De geluidscabine is een geweldige toevoeging aan onze meetapparatuur.

Op de volgende pagina vindt u meer informatie over vergoedingen.

Wllt u een hoortest laten doen? Graag even een afspraak maken: 0181-401477 of online via www.depool.nl

Mocht u niet in staat zijn om bij ons in de winkel te komen dan is er nu ook de mogelijkheid om de audicien bij u thuis te laten komen.
Op de website www.hoortoestellenaanhuis.nl vindt u meer informatie over een thuisbezoek.

Online Hoortest kunt u hier doen.

 

Wilt u meer weten over slechthorendheid en dementie? Klik dan hier.