Optiek


oog

Een goede opticien is een perfectionist. Nauwkeurig meten is immers een vereiste voor een goede, prettige bril. Bij ons wordt dit gedaan door Roman Urbanski. Roman Urbanski meet niet alleen ieder oog afzonderlijk, maar ook de balans tussen beide ogen. Iets wat niet voor iedere opticien vanzelfsprekend is. Tevens is Roman optometrist.

Onze optometrist meet de balans om te zien of beide ogen goed op elkaar zijn afgestemd. Is dat niet het geval, dan geeft dat soms vage klachten als hoofdpijn of vermoeide en branderige ogen.

zuilEen optometrist werkt als assistent voor de oogarts of als oogdeskundige bij de betere optiekzaak. De optometrist is hoger en breder opgeleid dan een opticien. Hij of zij is in staat afwijkingen aan de ogen te constateren en speciale corrigerende brillenglazen, contactlenzen of andere optische hulpmiddelen voor te schrijven. HBO-optometrist is een wettelijke erkende beroepsgroep binnen de gezondheidszorg.

Sinds kort werken we met de meest geavanceerde meetapparatuur in de vorm van de Visioffice. Met deze apparatuur kunnen we u nog betere kwaliteit leveren.

Het is ook mogelijk uw zorgvergoeding voor een bril door ons te laten declareren. Bij een aantal verzekeringen krijgt u, als u uw bril bij ons aanschaft, 25% extra uitgekeerd wanneer u aanvullend verzekerd bent. Tevens krijgt u als u bij deze verzekeraars verzekerd bent 10% korting op een extra aankoop van een zonnebril (al dan niet op sterkte) naast de aankoop van uw complete bril. De kortingsregelingen gelden niet in combinatie mer andere acties in de winkel.