Horloges

Garmin

Vraag meer van uw horloge en haal meer uit het leven met fēnix. Van robuust en sportief tot stijlvol en compleet. En van deze smartwatches is zeker voor u gemaakt.
Volg deze link en bekijk de verschillende modellen.

Prismaprisma

Prisma is meer dan tijdsweergave alleen. Het gaat om een goed design en het verhaal achter het horloge. Dit is de passie van Prisma. Simpel, eerlijk en betrouwbaar.

Sekondasekonda

Deze horlogecollectie is erg groot, met de meeste prijzen in het lage segment. Het is een afwisselende collectie van sportief tot klassiek.

Palerma

Zoekt u naar een horloge van uitstekende kwaliteit en de uitstraling van een topdesign maar wel tegen een zeer lage prijs? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De Palerma heren en dameshorloges stralen klasse en degelijkheid uit.

Livanolivano

Een mooi en vooral zeer degelijk werk horloge. Deze horloges hebben allemaal een safire glas, waardoor zelfs de krasgevoeligheid tot een minimum wordt beperkt. De wijzerplaten zijn allemaal erg duidelijk, er zijn zelf typen bij die van titanium zijn, dus anti-allegie en erg licht. Wat ook een groot voordeel van deze sterke horloges is, de prijs is zeer vriendelijk, zo tussen de € 49,- en € 89,-.

Batterijwissel

Wij hebben alle soorten batterijen voor elk merk horloge op voorraad en kunnen deze ook meestal direct voor u vervangen. Alle horloges worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Omdat door het dragen sommige deksels erg vast gaan zitten , en bij enkele... Lees verder.

Horlogebandjesbandjes

Ook voor het vervangen van uw horlogebandje kunt u bij ons terecht. Wij hebben een grote variatie aan bandjes van leer tot metaal of rubber. Voor ieder wat wils. Onze leren bandjes zijn van het kwaliteitsmerk Morellato.