Garmin smartwatches  

Fenix 5

garmin

De Fēnix 5 is het robuuste en stijlvolle multisport GPS-horloge met hartslagmeting op de pols, geavanceerde sportfuncties en eenvoudig te verwisselen polsbanden. Robuust en stijlvol. Deze smartwatch past bij iedere gelegenheid van kantoor tot de natuur.

Welke sportieve of outdoor-activiteit je ook wilt vastleggen, met de fenix 5 ben je voorbereid dankzij ingebouwde activiteitenprofielen en prestatiegegevens. Satellietnavigatie en trackingfuncties worden gecombineerd met een 3-assig kompas, gyroscoop en barometrische hoogtemeter om je in uitdagende omstandigheden te begeleiden.

Daarnaast is dit horloge uitgerust met smartphone meldingen en automatische uploads naar Garmin Connect™ online fitness community. Personaliseer jouw fenix 5 met gratis wijzerplaten en apps vanuit Garmin Connect IQ™.

 

Fenix Chronos

chronos

De fēnix Chronos is het eerste uurwerk van Garmin dat een duurzame metalen behuizing combineert met geļntegreerde GPS- technologieom navigatie en sporten te ondersteunen. Buiten de traditie van klassieke functionele horloges om is de robuust
ontworpen fēnix Chronos tevens voorzien van een uitgebreide set moderne functies, zoals Elevate™ hartslagmeting op de pols, sport-apps voor o.a. hardlopen, fietsen en zwemmen, geavanceerde prestatiemetingen voor duursporten, navigatie functies van Garmin kwaliteit en diverse smartphone meldingen. Top prestaties en een verfijnd design in een vervolmaakt uurwerk dat bij jouw stijl past, overal en altijd.