Monturen

                                             

 

Bij het maken van een montuurkeuze, is een goed advies belangrijk.
De kleur van uw haar en huid, de afstand tussen uw ogen en uw gezichtsvorm zijn namelijk van groot belang bij het uiteindelijke draagcomfort en de uitstraling van uw montuur. Op deze pagina vindt u een aantal van onze merken.

dutzDutz Eyewear is een brillenmerk van eigen bodem en bestaat sinds 2005. Met een montuur van Dutz heeft u iets bijzonders. De collectie is trendy, kleurrijk en onderscheidend. Uiteraard zijn de monturen van goede kwaliteit. Zoekt u iets aparts bekijk dan onze collectie in de winkel of kijk op de site van Dutz : www.dutzeyewear.comsilhouette1De brillen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Het merk Silhouette onderscheidtzich met lichte brillen met mooie, eenvoudige lijnen in het design. Silhouette besteedt heel veel aandacht aan de technische kant van de bril, maar volgt in haar monturen ook de mode en trends.  Een Silhouette bril is voor mensen die kwaliteit wensen.


menradEen ander merk dat we sinds een paar jaar voeren is Menrad. Menrad staat voor een goede kwaliteit en creŽert voor alle doelgroepen moderne en verfijnde ontwerpen met een hoog draagcomfort. Zij maken gebruik van de hoogste kwaliteit in materialen, de nieuwste technologieŽn, en de laatste internationale modetrends. 


sirjohnHet overgrote deel van de brillencollectie van Sir John bestaat  uit strakke, modern designs in diverse kleuren en vormen. Van klassiek tot zeer trendy, van robuust en stoer tot stijlvol. Ook gewaagde monturen en gedurfde designs behoren ook tot deze collectie.  Net als het ontwerp is ook het kleurgebruik toonaangevend. Uitbundige kleuren zul je dan ookzeker tegenkomen.  


oga÷ga
is een toonaangevende, heren oogmode brillen collectie. Franse flair ontmoet Scandinavisch design in ÷ga brillen. GeÔnspireerd door de hedendaagse architectuur biedt de ÷ga herenbrillen collectie een strak, minimalistische design met een hoog modegehalte. Ze creŽren geometrische en radicale ontwerpen met een moderne esthetiek die stijlvol, veelzijdig en zeer draagbaar zijn.
neubauHet brillenmerk Neubau eyewear combineert de frisse geest van jonge creatievelingen met een jarenlange expertise. Zo komen de hoogste kwaliteitsvereisten en een dynamische vooruitgang op het vlak van technologie en design samen in ťťn product. Elk model draagt de naam van een van de werknemers van het bedrijf.